DeLarge Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Stosowanie: Zamknij oczy i załóż koniecznie słuchawki. Upewnij się, że nikt ci nie będzie przeszkadzał przez najbliższe parę minut i wtedy włącz to nagranie. Dzięki genialnemu efektowi stereo poczujesz się teraz jak u amerykańskiego fryzjera we włoskiej dzielnicy. Wymagane słuchawki stereo ,na głośnikach raczej nie będzie działać. Wystarczy jak klikniesz TUTAJ warto również zajrzeć TUTAJ i TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodziuutkaa Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Boniu, to jest rewelacyjne ! Zrobiłam unik ze strachu przed maszynką , hehehe Super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola32 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A ja szybko zrzucilam sluchawki jak uslyszalam maszynke bo u fryzjera bylam DWA RAZY W ZYCIU!!!!!!!! Od kiedy pamietam zawsze mialam dlugie wlosy a ten facet chcial mi je obciac koszmar!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Super czułam jakbym tam była. EXTRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka123 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 SUPER EFEKT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasie Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 super efekt , niesamowite było odczucie jak ktos by faktycznie pstrykał palcami za plecami , a ten szept do ucha niezłe naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszcze Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Genialna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expadycja Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Byłem sceptyczny do póki nie posłuchałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donatka Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ha ha niezłe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solarinac Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Stare, ale dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi