iwona30 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2007 Składniki: Obierki z jabłek 1 litr wody 4 łyżki cukru Zakrywamy gazą i odstawiamy na 4 do 6 tygodni, późmniej zlewamy do butelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gniewomir Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Maj 2009 I to wszystko?Czy nadaje się to na przykład do zalewy albo to polania "nożek w galarecie" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
campari 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Sierpień 2009 bardzo dobry ocet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 92 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2013 Tyle się ostatnio naczytałam o tym occie jabłkowym, ile ma właściwości zdrowotnych.... i dzisiaj się za niego zabieram ;-) Tylko ja zamiast cukru dodam miód, zobaczymy co mi wyjdzie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazik9a 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2013 (edytowane) Jeśli to naprawdę takie proste i.........zdrowe, to aż z grzechem nie spróbować , kolejny przepis który zapiszę i wypróbuje na bank. Edytowane 21 Listopad 2013 przez kazik9a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach