iwona30 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Składniki: Obierki z jabłek 1 litr wody 4 łyżki cukru Zakrywamy gazą i odstawiamy na 4 do 6 tygodni, późmniej zlewamy do butelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gniewomir Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 I to wszystko?Czy nadaje się to na przykład do zalewy albo to polania "nożek w galarecie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campari Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 bardzo dobry ocet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tyle się ostatnio naczytałam o tym occie jabłkowym, ile ma właściwości zdrowotnych.... i dzisiaj się za niego zabieram ;-) Tylko ja zamiast cukru dodam miód, zobaczymy co mi wyjdzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik9a Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Jeśli to naprawdę takie proste i.........zdrowe, to aż z grzechem nie spróbować , kolejny przepis który zapiszę i wypróbuje na bank. Edytowane 21 Listopada 2013 przez kazik9a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.