sylwia791 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 MAM PROSBE MAM W TYM ROKU SOK Z WISNI SAM SOK I CHCE ZROBIC Z NIEGO WINO CZY WYSTARCZY WLAC DO DYMIONKA OCZYWISCIE Z CUKREM I CZEKAC NA EFEKT CZY COS MUSZE Z NIM JESZCZE ROBIC NIE ROBILAM NIGDY WINA Z SOKU TYLKO ZAWSZE Z OWOCOW I Z REGULY BYLO DOBRE Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja staram się wino robić tylko z soku ;) oczywiście dolewam trochę wody , cukier, drożdże winne odpowiednie do owoców i pożywkę. Cytuj
sylwia791 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 ALE JA ROBIE TAKIE BEZ DROZDZY WIECIE JAK SIE KIDYS ROBILO Z OWOCOW WYCHODZILO I WŁASNIE NIE WIEM JAK BEDZIE Z TYM SOKIEM CZY BEDZIE MIAŁO TAKA MOC JAK POWINNO Cytuj
sylwia791 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 NO I NIC CISZA NA FORUM GDZIE WY WSZYSCY JESTESCIE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi