Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
e2rda

Tarta

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem w zwiazku z ciastem na tertę. Probowalam juz roznych przepisow i za kazdym razem ciasto zsuwa sie z formy (boki) w trakcie pieczenia. Mam forme ceramiczna z karbowanymi scinkami. Ma ktos moze na to jakis sposob?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.



×