minia51 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 kg kapusty białej 1 kg ogórków ze skórką 1/2 kg marchwi 1/2 kg cebuli 1/2 kg pomidorów 1/2 kg papryki czerwonej Wszystko poszatkować i dodać: 2 łyżki soli 1 łyżka cukru 1 szklanka oleju 1/3 szklanki octu Wszystko razem wymieszać, zagotować ok 3 min.. Włożyc gorące do słoików i krótko pasteryzować. Sałatka jest łagodna w smaku Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Miniu zrobiłam sałatkę według Twojego przepisu - wygląda apetycznie, a za niedługo degustacja :grin: Dziękuję za przepis i pozdrawiam :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.