mamalu 3 Napisano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Troche brakuje mnie na tym forum tematyki dzieciecej tutaj przepisy na potrawy dla dzieci co lubia nasze dzieci jesc. :P .Jestem mama i przypuszczam ze i tutaj znajda sie mamy ktore pogadaly by chetnie o dzieciach.Proponuje utwozenie jednego podforum poswieconego dzieciom. Moglo by sie to podforum pokazywac dopiero po zalogowaniu.To moja mala propozycja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalena7 0 Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam, Ja również byłabym zainteresowana tego typu działem, ponieważ jest tu z pewnością wiele mam, które mają doświadczenie w przyżądzaniu potraw dla dzieci i mogłyby podzielić się ze sztuką gotowania dla najmłodszych. Ja jestem młodą mamą i staram się gotować zdrowo mojemu dziecku, a przede wszystkim pragnęłabym urozmaicić te posiłki. Proszę więc o pomoc, bo czasem brak mi inspiracji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi