Olusia Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Przekąska idealna nie tylko do piwa. Chipsy tortilla, ser żółty, śmietana, chili marynowane z puszki np. jalapeno lub serrano. Ilośc składników zależy od tego pod jaką ilością sosu chcemy zapiec chipsy. Wykładamy chipsy na blaszce i polewamy masą serowo-smietanową, do której wrzycamy chili pokrojone w plasterki. Całość pieczemy ok. 15-20 minut w temperaturze ok. 200 stopni. Polecam także dodanie czarnej fasolki z puszki. Pycha!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.