Skocz do zawartości

Chipsy W Pikantnym Sosie Serowym


Olusia

Rekomendowane odpowiedzi

Przekąska idealna nie tylko do piwa. Chipsy tortilla, ser żółty, śmietana, chili marynowane z puszki np. jalapeno lub serrano. Ilośc składników zależy od tego pod jaką ilością sosu chcemy zapiec chipsy. Wykładamy chipsy na blaszce i polewamy masą serowo-smietanową, do której wrzycamy chili pokrojone w plasterki. Całość pieczemy ok. 15-20 minut w temperaturze ok. 200 stopni. Polecam także dodanie czarnej fasolki z puszki. Pycha!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.