viola32 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Justynko jak tak bardzo Ci zalezy na tych ksiazkach ,to moze warto skorzystac z kawiarenki internetowej albo od kogos znajomego wyslac zamowienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jestem w szoku otwarłam kdc przez mozille i mi wszystko wskoczyło i wogóle smaczny dużo szybciej chodzi. Czy ktoś mógby mnie oświecić jak to jest możliwe że przez google mi chodzi wolniej net niż przez mozille. :eek: KSIążKI POZAMAWIANE I PROGRAMY TEŻ. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dziś odebrałam książki z KDC i programy edukacyjne dla Roksi jestem zadowolona . :P Fajną książkę sobie zamówiłam dekorowanie potraw Elisabeth Bangert super ilustracje krok po kroku jak coś fajnego wyczarować i tort w kształcie lokomotywy. Świetne zdjęcia polecam bo warto. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 To fajnie,że jesteś zadowolona,ja od dłuższego czasu dostaję katalog ale nie z każdego zamawiam. Pytałaś o Mozillę-ja używam tej przeglądarki ale szczegółów nie potrafię podać bo kompem to mąż się zajmuje,ja go tylko używam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 basqa już przeglądam strony przez mozillę jest szybsza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofik Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Justynko, kdc ma dobre warunki, jak raz zamówisz to póżniej będą przesyłac Ci katalog do domu i można zamawiać przez posztę, telefonicznie albo smsem Ja za każdym razem obiecuje sobie zamówić też nowe przepisy, ale zawsze znajdzie sie coś ważniwjszego do kupienia. Może ktoś ma tą ksiażkę, warto kupić? ja z dwóch pierwszych częsci jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 kofik dziś złożyłam zamówienie i zamówiłam sobie tę książkę 100 nowych ciast..........zobaczymy :-( zamówiłam również teściowej i od szwagra narzeczonej książki pod choinkę tak więc u mnie w tym roku wszyscy zostaną obdarowani książkami. Roksance pozamawiałam programy edukacyjne bo jestem z nich zadowolona a ona jeszcze bardziej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamerka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Justyna K. napisała: Jestem w szoku otwarłam kdc przez mozille i mi wszystko wskoczyło i wogóle smaczny dużo szybciej chodzi. Czy ktoś mógby mnie oświecić jak to jest możliwe że przez google mi chodzi wolniej net niż przez mozille. Google?? To ja chyba jestem"sto lat za Murzynami"... :-( Naprawdę jest taka przeglądarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 nie google to jest raczej wyszukiwarka a przeglądarka to internet eksplorer. Wiem pomyliłam się ale ja nie jestem mocna w tych sprawach............. pozdrawiam :-( używam teraz mozilli i jestem zadowolona :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamerka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 A ja myślałam, że jesteś jakąś informatyczką :-( Taka "obcykana" :-( Nabrałaś mnie! :-( Tez używam mozilli ale tylko i wyłącznie dlatego, że ma świetną, bardzo mi pasującą skórkę, układ zakładek i wyszukiwarkę obok paska adresu nie tylko z googlami (ja mam jeszcze You Tube, Allegro, Encyklopedię PWN, Wikipedię). Natomiast uważam, że opera jest zdecydowanie lepsza. Jest zdecydowanie bardziej sprzyjająca użytkownikowi. Ma wszystko to czego brakuje mi w mozzili. Choćby głupie i banalne "kopiuj i przejdź". Tak, wiem, mozilla ma "znajdź w (np.) google" ale to jednak o jedno kliknięcie dłużej :-( Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Klamerko ale mi pochlebiasz informatyczką :-( może jestem obcykana ale w garach nie no aż tak źle chyba ze mną nie ma co nieco umiem na kompie ale bez przesady......... ............ale i tak dzięki za komplementa narazie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamerka Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Proszę bardzo! Ale szczerze zabiłaś mi ćwieka jak przeczytałam o googlach jako przeglądarce :-( I nie pomyślałam o tym, że możesz się mylić, tylko, że ja taka guła pewnie o czymś nie wiem :-( A IE to już nawet nie pamiętam jak wygląda :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi