Dorunia Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Przygotowałam obiad,posprzątałam mieszkanie i teraz relaksuję się przed drugą zmianą w pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Piorę i piekę ciasto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Wybieram się na grzyby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To udanych zbirów Figielku :) Piekę biszkopty na tort ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Czekam na męża i jedziemy na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ojjj Figielku znam ten ból... u nas już bez kwiatów, a dzisiaj u nas było rano -5 st. C. normalnie zima :blink: Ja zrobiłam sałatkę z marchewki i borowiki w zalewie - właśnie się pasteryzują ;-) Zainteresowała mnie ta sałatka :) , jest gdzieś na forum przepis ?.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Tutaj podałam https://www.smaczny.pl/forum/topic/10717-sa%C5%82atka-z-marchewki-na-s%C5%82odko-w-s%C5%82oiki-na-zim%C4%99/ zrobiłam ją, wyszła pyszna i polecam ją ;) Poszukam zaraz jej zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dziękuję .Myślałam że to sałatka z marchwi i borowików :mrgreen: , ale ta się też przyda , bo mam inny przepis z dodatkiem papryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Skończyłam robić marynowaną cyklanterę i teraz odpoczywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 szykuję się do pracy na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Rozpakowuje zakupy i zabieram się za obiadek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ja tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wróciłam z grzybobrania , ludzi więcej niż grzybów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Patrz Figielku, dopiero teraz zauważyłam Twój post... ale gapa ze mnie :blink: :mrgreen: Rzeczywiście mogło to tak zabrzmieć, ale ja robiłam wtedy 2 różne rzeczy sałatkę i grzybki, bo akurat mąż nazbierał ;-) U nas teraz tak samo jest więcej grzybiarzy niż grzybów, ale ciepło jest - rano 10 st - więc grzybki będą rosły 🙂 Mam jeszcze parę cukinii i zastanawiam się co z nią zrobić? chodzi mi po głowie dżem... ;-) Pozdrawiam i miłego dnia życzę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi