Dorunia Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Po spędzeniu całego dnia na działce,mąż pojechał do pracy na noc a ja teraz po prysznicu siedzę i popijam herbatkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Popijam czarną kawę, przeglądam smaczne forum i myślę co zrobić na dzisiejszy obiad :sad: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mąż kosi trawę,a ja siedzę przed komputerem i przeglądam forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Posprzątałam,obiad się "szykuje". Przygotowałam rowery,bo mam w planach na jutro wycieczkę rowerową.Przeraża mnie jednak prognoza pogody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Odpoczywam przed komputerem,piję kawę i przeglądam forum...szukam coś smacznego do zrobienia na kolację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Przeglądam co nieco czekając az się biszkopt upiecze na placek z rabarbarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Teraz to piję kawę i czekam aż chlebek mi się upiecze...wstałam o 5,00 i od razu zabrałam się za robotę,bo później idę na szkolenie i nie będzie czasu,a mam ochotę na swojski żytni chlebek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Umyłam okna i usiadłam z kawusią na Smacznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Po całym dniu wspaniałym na działce teraz siedzę w domu,przeglądam forum i popijam zieloną herbatę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Umyłam podłogi, zrobiłam pomidorowy dip, przygotowałam kiełbaski i steki na grilla, burza przeszła więc można spokojnie wyjść na podwórko, tylko chłodno się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Piję kawę i przeglądam forum...po południu pójdę z kijkami na działkę i jak mąż wróci z pracy to na kolację zrobimy sobie grilla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Piję kawę przy komputerze,przeglądam forum...gotuje mi się mięso w szybkowarze,jak ostygnie to będziemy robić pierożki z mężem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Zjadłam sałatkę rybną na śniadanie, a teraz piję kawę i przeglądam co nowego na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dopijam kawę,przeglądam fora,wysyłam wiadomości i życzenia (kilku znajomych i bratanica mają dziś urodziny),przeglądam oferty telefonów (kończy mi sie umowa i już wydzwaniają do mnie o przedłużenie),umyłam włosy,pranie się pierze,wywar na zupę w garnku.... Ojej,aż tyle rzeczy naraz robie?! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi