justhi Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (nie)dziękuję Wam, Dziewczyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Justhi powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witajcie :) się będę chwaliła: jestem Panią Magister <jupi> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Brawo-gratuluję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Moje gratulacje justhi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Justynko gratuluję raz jeszcze :) !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Siedzę przed komputerem i popijam kawę...za chwilę zbieram się na zakupy,bo potem mam troszkę roboty(wiśnie już dojrzały więc je zerwę i zrobię likier,trochę zamrożę i chyba jakiś deser dla rodzinki przygotuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Brawo Justhi - serdecznie gratuluję :grin: Doruniu, ja właśnie w tamtym tygodniu zrobiłam nalewkę z wiśni (z przepisu, który jest na forum), a degustacja dopiero w sierpniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja zrobiłam nalewkę z owoców wiśni i liści wiśni...przepis prosty a likierek smaczny i nie trzeba czekać do degustacji,bo jest gotowy zaraz po ostudzeniu :) Zrobiłam z 2 porcji i wyszło mi dużo,że starczy na cały rok pewnie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ooo proszę :) a Doruniu czy mogłabyś się podzielić z nami tym przepisem? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pewnie,że mogę...wstawię przepis w alkoholach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ślicznie dziękuję Ci Doruniu, zaraz tam zerknę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dziękuję Wam bardzo za wiarę we mnie :* Nareszcie koniec tych 5 lat. Właśnie sobie uświadomiłam, że zarejestrowałam się tutaj na 1 roku studiów, czyli to już 5 lat. Ale to zleciało :) Zaraz zrobię sobie kawę i bezkarnie będę mogła poszperać w necie :grin: Pozdrawiam Was serdecznie :D Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Makaron na niedzielę bo jutro "synuś" przylatuje na urlop z Anglii, niech poczuje smak domowych obiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi