śnieżynka Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 1 ananas (swiezy albo z puszki) 1 duzy granat 1 duzy jasny grejfrut sok z 1 cytryny 4-5 lyzeczki cukru wszyskie owoce przygotowac: obrac, wydrazyc miasz z granata i grajfruta, rozpuscic cukier w soku z cytryny, zalac nim owoce i gotowe. Smacznego! To sa skladniki na 1-2 porcje. Ja sobie taka robie dla samej siebie czasem kiedy siedze w domu, mam ochote na cos slodkiego a nie chce sie opychac slodyczami :-D Jeszcze jedna taka saladka owocowa ktora sie zajadam to: owoce kiwi i truskawki koszyk kiwi mrozone truskawki (wedlug uznania) sok z cytryny 5-6 lyzeczki cukru rozmrozic truskawki, miasz kiwi pokroic na mniejsze kawalki, sok z cytryny z cukrem przelac do miseczki z owocami i mozna jesc :P Samo zdrowie :P Cytuj
śnieżynka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 jejku, przepraszam, pomylilam dzialy i zamiast w dziale salatki umiescilam tego posta w slodkosciach. Jedyne co mnie ratuje to fakt ze ta salatka jest slodka :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi