IGA Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 1 puszka filetów śledziowych w oleju 2 jajka na twardo pół średniej cebuli pół łyżeczki musztardy Jajka i cebulę pokroić w drobmą kostkę. Filety wyjąć z oleju i rozdrobnić widelcem, niezbyt mocno. Dodać ok. 2 łyżki oleju z puszki, cebulę, jajka, musztardę. Wymieszać. Gotowe. Nadaje się idealnie do smarowania pieczywa i do faszerowania jajek. Cytuj
apsik Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Chciałabym przypomnieć i polecić tę pastę,robi się błyskawicznie i jest w sam raz na kolację. Ja na puszkę ryb-najczęściej daję filety śledziowe lub z makreli,daję około 6 jaj ,małą cebulkę i mały słoiczek ogórków,daję majonez. Radzę wypróbować,pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.