Gość Patka1709 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 4 cebule czerwone puszka tuńczyka w sosie własnym puszka fasoli czerwonej sos: ząbek czosnku 5 łyżek octu łyżeczka musztardy przyprawy do smaku 5 łyżek oleju Wykonanie: Cebule pokroić w półprążki,tuńczyk rozgnieść widelcem. Na dno (nie wielkiej)miski ułożyć garść cebuli, następnie garść fasoli czerwonej oraz garść tuńczyka i zalać kilkoma łyżkami sosu. I tak układać warstwami. Sałatka powinna być wykonana dzień przed podaniem. Smacznego!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.