Skocz do zawartości

Sałatka Z Tuńczykiem


Gość Patka1709

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Patka1709

4 cebule czerwone puszka tuńczyka w sosie własnym puszka fasoli czerwonej sos: ząbek czosnku 5 łyżek octu łyżeczka musztardy przyprawy do smaku 5 łyżek oleju Wykonanie: Cebule pokroić w półprążki,tuńczyk rozgnieść widelcem. Na dno (nie wielkiej)miski ułożyć garść cebuli, następnie garść fasoli czerwonej oraz garść tuńczyka i zalać kilkoma łyżkami sosu. I tak układać warstwami. Sałatka powinna być wykonana dzień przed podaniem. Smacznego!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.