Gość Patka1709 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 4 cebule czerwone puszka tuńczyka w sosie własnym puszka fasoli czerwonej sos: ząbek czosnku 5 łyżek octu łyżeczka musztardy przyprawy do smaku 5 łyżek oleju Wykonanie: Cebule pokroić w półprążki,tuńczyk rozgnieść widelcem. Na dno (nie wielkiej)miski ułożyć garść cebuli, następnie garść fasoli czerwonej oraz garść tuńczyka i zalać kilkoma łyżkami sosu. I tak układać warstwami. Sałatka powinna być wykonana dzień przed podaniem. Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.