IGA Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Masa karmelowa: 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego Mleko gotowac 3 godziny zanurzone w wodzie, wystudzić. Jeżeli ktoś lubi bardzo słodkie desery można zrobić masę z 2 puszek mleka. Masa śmietankowa: 2 opakowania Śnieżki 1 niepełna szklanla mleka 3,2% 3 opakowania serka Bieluch Ubić Śnieżkę w podanej ilości mleka, połączyć z serkami. Zamiast ciasta krakersy i herbatniki./muszą być zwykłe krakersy/ Polewa czekoladowa: ¼ kostki margaryny 4 łyżki cukru 1łyżka kakao 1 łyżka wody Wszystko razem ogrzewać mieszając do rozpuszczenia składników. Przestudzić. Układać: - herbatniki - masa karmelowa - krakersy - masa śmietankowa - herbatniki - polewa czekoladowa. Schłodzić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.