kasienia Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 GOŁĄBKI PO KASZUBSKU 0,5 kg mięsa mielonego 2 marchewki 2 pietruszki 0,5 główki kapusty włoskiej 2 ząbki czosnku ( mozna dodać więcej żeby było bardziej ostre) 3 jajka 3/4 szkl. bułki tartej cebula (przysmażona) przyprawy Marchew, pietruszkę zetrzeć na tarce, kapustę posiekać, czosnek wycisnąć. Dodać resztę składników, doprawić do smaku. Formować kotlety, obtaczać w mące i smażyć. Przekładać do garnka z wodą doprawioną koncentratem pomidorowym, dusić ok. 1 godz. SMACZNEGO ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.