Skocz do zawartości

Makaron W Sosie Pieczarkowymm


margheritac

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

  • 40 dag makaronu
  • 20 dag pieczarek
  • 150 ml śmietany
  • 8 dag sera
  • 1/3 Kasi, sól

sposób przygotowania

Pieczarki pokroić, posolić i podusić na maśle. Makaron ugotować i odcedzić. W garnku po makaronie rozpuścić kasie dodać śmietanę i pieczarki oraz starty ser. Wymieszać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.