margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: 25 dag makaronu cienkie spaghetti 2 marchewki 1 por cienki szczypiorek 3 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz 2 łyżki startego parmezanu sposób przygotowania Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić umytego i pokrojonego w grube krążki pora. Marchewki obrać i zetrzeć na cienkie paski. Dorzucić do porów i poddusić kilka minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Spaghetti ugotować i odcedzić. Wyłożyć na patelnie i wymieszać. Posypać serem i szczypiorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.