margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: Mięso mielone Cebula Marchewka Przecier w pudełku Ketchup - łyżeczka ¾ szkl. wina czerwonego, wytrawnego 3 łyżeczki czerwonej papryki w proszku pieprz bazylia, estragon, oregano sposób przygotowania Podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i marchewkę. Dodać mielone mięso. Zalać koncentratem i dodać ketchup. Następnie wino mieszając cały czas. Dodać do smaku pieprzu i paprykę oraz zioła. Dusić pod przykryciem ok. 40 min na malutkim ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.