Skocz do zawartości

Filet Z Kurczaka W Smietanie


margheritac

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

  • 4 filety
  • 0,5 Kasi
  • mała śmietana 18%
  • zielona sałata
  • pomidor
  • pieprz, sól

sposób przygotowania

Opłukane kotlety włożyć do rondla z Kasią. Posolić i popieprzyć. Dusić na małym ogniu ok. 16-20 min. Zwiększyć ogień i dodać śmietanę. Mieszając gotować jeszcze 5 min aż do zagęszczenia sosu. Podawać z ugniecionymi pyrami ułożonymi na sałacie i z pomidorami pokrojonymi w ćwiartki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.