margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: 1 kg ryby-filetyCiasto do smażenia ryby: 1 szkl. mąki ½ szkl. wody 1 jajko 2 łyżki vegety Sos: 1 szkl oleju 6 łyżek koncentratu 8 łyżek ketchup 8 łyżek cukru 8 łyżek octu Mieszanka: 1 mały słoik papryki konserwowej-pokroić 1 mały słoik ogórków konserwowych- w kostkę 6 cebul sposób przygotowania Przygotowac ciasto jak na nalesniki. Rybę moczyć w cieście i smażyć. Wymieszac skladniki sosu. Przekładać warstwami ryby, mieszanke, sos itd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.