Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

  • 1 kg ryby-filety
Ciasto do smażenia ryby:
  • 1 szkl. mąki
  • ½ szkl. wody
  • 1 jajko
  • 2 łyżki vegety
Sos:

  • 1 szkl oleju
  • 6 łyżek koncentratu
  • 8 łyżek ketchup
  • 8 łyżek cukru
  • 8 łyżek octu
Mieszanka:

  • 1 mały słoik papryki konserwowej-pokroić
  • 1 mały słoik ogórków konserwowych- w kostkę
  • 6 cebul

sposób przygotowania

Przygotowac ciasto jak na nalesniki.

Rybę moczyć w cieście i smażyć.

Wymieszac skladniki sosu. Przekładać warstwami ryby, mieszanke, sos itd

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.