margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: śledzie małosolne 4 ziemniaki 3 marchewki 3-4 jajka sposób przygotowania Śledzie pokroić w kostkę a warzywa zetrzeć na tarce. Na spód naczynia kłaść śledzie, posypać pieprzem oraz posmarować majonezem, ziemniaki, majonez, marchew, majonez i tak do wyczerpania składników. Na wierzchu posypać cebulą pokrojoną w drobną kostkę. Posmarować majonezem i położyć ugotowane, pokrojone w kostkę jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.