margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: 2 opakowania śledzi w zalewie octowej 2-3 cebule ¾ słoika majonezu 4-5 ugotowanych jajek 5 dag sera żółtego sposób przygotowania Płaty osączyć i pokroić w kostkę z jajkami i cebulą. Układać warstwami jajka, śledzie, cebulę i każdą smarować majonezem – cienką warstwą. Wierzch posypać startym na drobnej tarce serem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolajka1986 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 na samą myśl o tej sałatce ślinka mi cieknie :razz: :?: juz sie nie moge doczekac kiedy ja sobie zrobie.... Dzieki za prtzepisik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.