Klamerka Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie wiem jak Wy ale ja lubię czasami poukładać puzzle. Niestety w czasie naszych przeprowadzek i innych życiowych zawieruch :P straciliśmy nasz "układankowy" zbiór. Pan Klamerka do tej pory jest niepocieszony :P Dlatego teraz od czasu do czasu zamiast zawalać podłogę w całym pokoju :D układamy puzzle online. Np. na tej stronie. Polecam! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Bardzo fajna strona. Kiedyś już tam trafiłem - nie polecam jeżeli nie macie czasu :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Znam tę stronę, regularnie tam zagladam jest super polecam. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszcze Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Też to znam :) Jaki ten świat jest mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi