Iwona01 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 - 1/2 główki czerwonej kapusty (ok.30 dkg) - 1/4 głółwki białej kapusty (ok.30 dkg) - 2 duże winne jabłka - sok z cytryny - 3-4 łyżki posiekanych orzechów włoskich SOS: - 4-5 łyżek oleju - 3 łyżki soku z cytryny - 1 łyżka miodu - sól, pieprz Kapusty czerwoną i białą drobno poszatkować, oprószyć solą. Obrane jabłka zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytryny,olejem,solą i pieprzem. Odciśniętą kapustę połączyć z jabłkami, polać sosem,wymieszać, przykryć i schłodzić. Przed podaniem ponownie wymieszać, posypać orzechami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.