Pola Połetek Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Składniki: 30 dag grochu łuskanego 15 dag boczku 3 cebule 25 dag warzyw mieszanych 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka majeranku sól, pieprz, zielona pietruszka i szczypiorek Groch namoczyć, ugotować. Boczek pokroić w kostkę i lekko podsmażyć, wrzucić do niego pokrojone w makaronik warzywa i smażyć do miękkości. Podlać odrobiną wody i dodać do grochu, dodać także czosnek roztarty z solą i zieleninę. Podawać z pieczywem lub z makaronem. Cytuj
Gość easyrider Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Świetny przepis. Jadałem ją z troszkę zmodyfikowanym przepisem. Ale teraz niestety już nie mogę ze względów zdrowotnych :?:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.