AnnaK Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tradycyjny filet drobiowy z nietradycyjnym farszem.W dwóch słowach ciekawy smak. 4 filety pojedyncze 25 dkg fety 3 pomidory 4 ząbki czosnku oliwa,pieprz,świeże zioła:tymianek,oregano,rozmaryn Pomidory oskórować,usunąć pestki i posiekać z fetą i ziołami,dodać spraskowany czosnek-wymieszać.Piersi rozbić,na środek każdej kłaść farsz i zawinąć.Włożyć do żaroodpornego naczynia,skropić oliwą,wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 30-40 min.w 180 st. Świeże zioła można zastąpić suszonymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankaa Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Napisze tylko tyle-PYYYSSSZZZNNNEEE ! dziekuje za ten przepis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witaj Aniu :) Nie przepadam za fetą, ale sugerując się Twoimi innymi przepisami, skusiłam się na ten przepis. Nie zawiodłam się. ŚWIETNE JEDZONKO!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 musze zrobic,brzmi pysznie a fete uwielbiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mnie to nie smakowało , było suche i brakowało mi jakiegos sosu do tego. Szkoda było fety a tak ja lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justhi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 było suche i brakowało mi jakiegos sosu do tego. Szkoda było fety a tak ja lubie. Suche?? Ja robiłam te roladki w rękawie i włożyłam do niego również pozostały farsz. Były wilgotne, a jako dodatek ta mieszanka pomidorowo-serowa <mniam> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.