mac51 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) Mam taką propozycję. Może tutaj będziemy prezentować nasze popisy piosenkarskie ? :grin: Jeżeli ktoś z Was śpiewa, gra na jakimś instrumencie to zapraszam do swoich prezentacji :) Zaczynam pierwszy :) [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Widzę,ze sam będę musiał śpiewać :) A może ktoś jednak spróbuje :grin: [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Mac gratuluję zdolności ,ja niestety nigdy nie miałam zdolności do śpiewu-dzieci tylko słyszały często kołysanki w moim wykonaniu-ale to były przeznaczone tylko dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKI Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 HI,HI ja spiewam w chórze, pozdrawiam miłośników śpiewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) Apsik :) Dzięki :) Kiki :D Świetnie że śpiewasz w chórze, też kiedyś śpiewałem, ale kiedy to było :grin: Już nawet nie pamiętam :) Kolejna piosenka :) [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Jak można się dołączyć do śpiewania? Jestem tępa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Minia :) Mogę Ci powiedzieć jak ja to robię. Używam bezpłatnego programu Audacity ściągnietego z internetu do nagrywania dźwięku. Zapisuję to w swoim komputerze, później daję to na Wrzutę i gotowe :grin: Mam też mały mikrofonik od Skype'a i glośniki do odsłuchiwania :) Jeżeli nie wiesz jak to wszystko zainstalować, poproś kogoś kto się na tym zna. Ja tez tego sam nie robiłem, więc Ci więcej nie pomogę. Powodzenia :D PS. I nie mów tak o sobie :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Dobranoc :grin: [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Witam :grin: [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Przyjemnie posłuchać .....dołączam ,ale tylko do odsłuchania , bo ze śpiewem u mnie kiepsko :) .Gratuluję talentu! Pozdrawiam ...czekam na więcej :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) To jedziemy dalej :grin: :) John Kanaka Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Link nie działa a działającej wersji nie znalazłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) My jesteśmy krasnoludki Dobranoc :grin: Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Link nie działa - nie znalazłem działającej wersji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ...Ogniska już dogasa blask Jedna z moich ulubionych piosenek - świetne wykonanie - gratuluję talentu :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Dziękuje Wszystkim, którzy mnie jeszcze znoszą :) A ponieważ dzisiaj piątek, to po pracy może coś takiego :grin: [LINK NIEAKTUALNY] Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów :D A przepisy tez będą :) Ale też czasami trzeba pospiewać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi