Skocz do zawartości

KIKI

Aktywni Smakowicze
  • Liczba zawartości

    57
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O KIKI

  • Urodziny 29.10.1962

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Polska/ Mazury

Ostatnie wizyty

21419 wyświetleń profilu

KIKI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacja

  1. szczęsliwa Babcia :)

    1. Dorota

      Dorota

      Ooo! To serdecznie gratuluję :D

    2. KIKI

      KIKI

      Wnusia ma juz 8 m-cy :)

  2. szczęsliwa Babcia :)

  3. URLOP do 09.2011 :):)

  4. Smutaśno będzie bez Ciebie Halinko :? , ale widać miałaś jakieś powody. Życzę Ci wszystkiego dobrego !!!
  5. Upieczone i zjedzone :) przepis rewelka dziękuję za przepis i polecam ... mniam mniam
  6. he he ja już jutro pieke, bo wybieram się do córci do piernikowa ( Toruń). Biedula ma sesję, więc poprawię jej humor pąkami:)
  7. witam przerzuciłam całe fory o hobby i nie znalazłam nic o biżuterii no to zaczynam, może ktos sie do mnie przyłączy :)
  8. a moze ktos wkei zdjecie tego ciasta :)
  9. KIKI

    Misz-masz

    Małgosiu rozkładasz mnie na na łopatki, twoje potrawy to dzieła sztuki :) :lol: :lol: czy ty jestes zawodowa kucharką? Pozdrawiam Cię serdecznie i dawaj nowe " cuda"
  10. dość wysoki, ale zdjęcie jest zbyt ciemne, chyba lampa wysiadła
  11. MAŁGOSIU TO CIASTO NIE JEST BRAZOWE, JEST BIAŁE, A JA MYŚLAŁAM, ZE BĘDZIE ZIELONE HIHIHI POZDRAWIAM
  12. witam, a ja pokusiłam sie dzisiaj na dwa ciacha, super mietowe i toffi
  13. hm upieklam dzisiaj, smak miety i czekolady wysmienity, :lol: upieklam na duzej blaszce i pewnie dlatego wyszedł mi niezbyt wysoki i wydaje mi sie, ze dostal niewielkiego zakalca :) .Ale jak znam mojego męża nie bedzie mu to przeszkadzało o jutro po ciasteczku nie będzie śladu :lol: :smile: :smile: :smile: Dz :? ieki za przepis. jakoś zdjęcia nie bardzo, cos z moim aparatem nie tak... szwankuje
  14. upiekę miętowe na niedzielę tylko ilość mięty mni przeraża, nie za dużo? będą liście zajadać :)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.