Skocz do zawartości

Ciasto Francuskie


albit

Rekomendowane odpowiedzi

  • opakowanie Ciasta francuskiego
  • twaróg - kostka
  • 4 łyżki śmietany
  • 10 dag rodzynek
  • 3 łyżki cukru pudru
  • żółtko
  • jajko
Twaróg rozgnieść i wymieszać z powyższymi składnikami. Rzowałkowane ciasto podziel na kwadraty, które napełniasz nadzieniem. Piec około 15 minut w temp . ok. 200stopni
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.