Tortellini Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Na początek, ponieważ sama nie mogę się jeszcze chwalić moimi autorskimi przepisami, polecam wam stronę, na której znajdują się różne przysmaki związane z herbatą - nie tylko napoje, ale też desery i dania główne :evil: Kiedyś, jak zacznę w kuchni freestylować to będę wrzucać więcej moich przepisów :) A póki co... https://www.irvingtea.com/Przepisy-kulinarne/Napoje/ Osobiście wypróbowałam już kilka z nich, o dziwo większość jest bardzo łatwa w przygotowaniu :cry: Najbardziej smakowały mi fileciki z indyka w herbacianym mascarpone - polecam! :P Cytuj
elunia.o Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Polecany przez Ciebie przepis jest wart wypróbowania.Tylko jedno pytanie: co z tą herbatą? Mam ją zaparzyć, czy dodać listki? Cytuj
Tortellini Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Oczywiście, że jest wart, inaczej bym nie polecała :) Dodaje się listki - pełnią rolę jakby przyprawy :evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi