Tabasco Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam ,dotychczas piekłem wszystko w piekarniku w kuchence gazowej ale wydaje mi się że pobiera to dużo prądu !? Postanowiłem kupic mały piecyk elektryczny tylko nie wiem czy kupic piecyk 700 Watt a może 1300 Watt. Czy piecyk o małej mocy będzie wydajny ,czy będzie spełniał swoje właściwości ? Chcę kupic o małej mocy bo zależy mi na oszczędności prądu. Jakby ktoś wiedział byłbym wdzięczny za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerfectExample Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Taki mały piecyk to już sama w sobie oszczędność. Jeśli chcesz upiec ciasteczka, albo zrobić kurczaka, to nie musisz rozgrzewać całego piekarnika. Ja bym wzięła ten z większą mocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi