Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: rosół zupki chińskiej łagodny kilka liści kapusty pekińskiej fasola czerwona w puszce i kukurydza 3ogórki konserwowe papryka surowa czerwona pomidor majonez Makaron zupki rozdrobnić,włożyć na suchą patelnię i ciągle mieszają smażyć do zmiany koloru makaronu,należy uważać żeby nie spalić.Makaron posypać sproszkowanym rosołkiem,wymieszać i odstawić.Fasolę i kukurydzę odsączyć z zalewy resztę składników pokroić w kostkę.Połączyć wszystko z makaronem,wymieszać z majonezem i odstawić do lodówki,aby makaron zmiękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.