Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: 1kg żeberek paski(nie zbyt tłustych) 2kg ziemniaków 2cebulki sól pieprz Przygotowanie: Żeberka myjemy,osuszamy i kroimy na drobne kawałki pozbywając się kości.Cebulę i ziemniaki obieramy,myjemy i ścieramy na tarce.Łączymy z mięsem,doprawiamy solą i pieprzem.Wykładamy do żaroodpornego naczynia i pieczemy około 1,5godziny w nagrzanym piekarniku do 200st.Podajemy z surówką z kiszonej kapusty lub inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.