Skocz do zawartości

Klopsiki W Sosie Pomidorowym


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 0,5kg mięsa mielonego wieprzowego czerstwa bułka sól,jajko pieprz majeranek czosnek granulowany mały koncentrat pomidorowy bułka tarta śmietana Przygotowanie: Bułkę namoczyć w wodzie,odcisnąć,dodać do mięsa mielonego.Dobrze połączyć,wbić jajko i doprawić przyprawami do smaku.Z gotowego mięsa formować małe klopsiki,obtaczać w bułce tartej i kłaść do gotującej się wody z koncentratem pomidorowym.Gotować do chwili aż sos zacznie robić się gęsty.Doprawić solą do smaku i śmietaną.Podawać z makaronem, ziemniakami,posypać koperkiem lub natką pietruszki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.