k@sia Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wiem, że odkurzacz to nie sprzęt AGD, ale może będziecie tak mili i polecicie mi jakiś solidny i w przystępnej cenie :-) Mój stary odkurzacz po wielu latach eksploatacji odmówił posłuszeństwa no i jestem zmuszona do zakupu nowego :) trochę już sobie poczytałam na temat nowoczesnych odkurzaczy i stwierdzam, że im mniej bajerów tym lepiej, a jakie jest Wasze zdanie? :) Cytuj
zuzanna Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Pani Kasiu ja również uważam, że im mniej "bajerów" tym lepiej. Odkurzacz to odkurzacz, wiadomo do czego służy. Moja znajoma ma odkurzacz z funkcją prania dywanów i tylko raz skorzystała z tej opcji. Po prostu się nie sprawdziło. Ja osobiście posiadam swój Mpm-u model V-814 (jeśli dobrze pamiętam), i jestem na prawdę zadowolona. Cena przystępna i jest bardzo wygodny do codziennego użycia. Życzę owocnych poszukiwań i udanego zakupu. Pozdrawiam ;) Cytuj
basga Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja niedawno kupiłam zelmer wodnik trio i jestem zadowolona. Cytuj
k@sia Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzięki kobiety ;) sprzęt już jakiś czas temu został zakupiony - Zelmer Explorer - na chwilę obecną dobrze się spisuje :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi