ina12 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie wiem czy dobrze dodaję te przepisy na tej stronie. 50 dag kapusty kiszonej 5 dag suszonych grzybów 25 dag grochu 10 dag cebuli 50 g oleju sól, pieprz, cukier, majeranek Gotując kapustę dodałam też trochę oleju, majeranku nie dodawałam. Groch namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w tej samej wodzie, w której się moczył. Połączyć z ugotowaną kapustą i drobno posiekanymi grzybami. Cebulę pokroić w kostkę , podsmażyć na oleju i połączyć z kapustą. Dodać sól,pieprz, majeranek, wywar z grzybów i cukier. Zagotować. Przepisy czytelników - Wigilia i Boże Narodzenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.