Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

RYBA ZAPIEKANA Dowolną rybę panierować w mące z odrobiną bułki tartej, a następnie obsmażyć. Cebulę posiekać i zeszklić, marchew obrać, ugotować i zetrzeć na tarce. Do naczynia żaroodpornego włożyć rybę na przemian z warzywami. Zmiksować 5 łyżek majonezu, 5 łyżek mąki ziemniaczanej, 5 jajek. Taką masą zalać rybę. Po wierzchu posypać bułką tartą, zapiekać w piekarniku nagrzanym do około 160 stopni C.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.