Skocz do zawartości

zwarzona bita smietana...


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo wazne pytanie: czy jest mozliwe "uratowanie" śmietany, ktora sie juz zwarzyla??mam nadzieje ze tak. robie tort i potrzebna mi jest dobrze ubita smietana, w przeciwnym tazie musze zaczac od nowa pozdrawiam....

Opublikowano

hm...wiesz ja czasem robie jakies ciasto z masa ze smietany którą dzien wczesniej zagotowuję z tabliczką czekolady250ml...i to schładzam..Na drugi dzien tą mase ubijam po prostu mikserem....jest bardzo dobra.Wiec tak sobie mysle czy przypadkiem taką zwarzoną smietane nie morzna by przegotowac z czekolada gorzką...morze sie jeszcze ubije...ale musisz to mocno schłodzic.Człowiek uczy sie metodą prob i błedow...ale wiesz jak dostosujesz sie do warunkow jakie ma spełniac smietana to na pewno dobrze sie ubije....pozdrawiam

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.