Skocz do zawartości

zwarzona bita smietana...


Gość pyska

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bardzo wazne pytanie: czy jest mozliwe "uratowanie" śmietany, ktora sie juz zwarzyla??mam nadzieje ze tak. robie tort i potrzebna mi jest dobrze ubita smietana, w przeciwnym tazie musze zaczac od nowa pozdrawiam....

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

hm...wiesz ja czasem robie jakies ciasto z masa ze smietany którą dzien wczesniej zagotowuję z tabliczką czekolady250ml...i to schładzam..Na drugi dzien tą mase ubijam po prostu mikserem....jest bardzo dobra.Wiec tak sobie mysle czy przypadkiem taką zwarzoną smietane nie morzna by przegotowac z czekolada gorzką...morze sie jeszcze ubije...ale musisz to mocno schłodzic.Człowiek uczy sie metodą prob i błedow...ale wiesz jak dostosujesz sie do warunkow jakie ma spełniac smietana to na pewno dobrze sie ubije....pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.