tomko111 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam, znalazłem taki deser: [LINK NIEAKTUALNY] Czy ktoś wie jaki to jest jogurt grecki, gdzie go mogę zakupić? I jakie ciasteczka (do skruszenia) do tego deseru będą dobre? Macie jakiś trick, aby maliny, bądź truskawki nie zlały się z jogurtem i był taki ładny efekt jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadab Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 witaj Tomku. jogurt grecki jest bardzo gęsty (kroi się go łyżeczką) i napewno nie zleje Ci się z owocami. Coś, co nazywa się jogurt grecki kupuję w Carrefour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko111 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dziękuję Agnieszko, mam nadzieję, że znajdę go w Tesco. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi