k@sia Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam :mrgreen: Sytuacja wygląda tak :oops: mam polędwiczkę wieprzową i chciałabym ją przygotować tak, aby wykorzystać do niej musztardę francuską :-( Macie może pomysły na coś dobrego? :D Liczę na Waszą pomoc :D :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja polędwiczki robię tak: marynuję w sosie przygotowanym z ezmiaźdzonego czosnku, miodu, musztardy i pieprzu. Potem obsmażam na patelni, zalewam białym winem i słodką śmietanką. Duszę do miękkości. Jeszcze sól i pieprz do smaku i danie gotowe. Proste i szybkie danie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@sia Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dziękuję gatita :D Odwołałam się do swej inwencji twórczej w gotowaniu i wymyśliłam fajną potrawę z polędwiczki :) Wszystkim smakowało :) Przepis już wrzuciłam na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.