Gość adix1235 Napisano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 potrzebne składniki: opakowanie mrożonych "Warzyw na patelnię" szczypta przyprawy typu kucharek (najlepiej paprykowej, ma charakterystyczny aromat) do smaku szczypta przyprawy do potraw włoskich, również do smaku 2 łyżki oliwy sposób przygotowania: na rozgrzana oliwę wsypujemy zamrożone warzywa i podsypujemy przyprawami,wszystko przykrywamy i na wolnym ogniu dusimy.Uwaga na opakowaniu piszą często żeby dusi przez ok. 5 min.Ja polecam dusic do puki fasola szparagowa będzie miękka,jeśli fasoli niema dusimy ok 10 min. Wiem ze to dział dla wegetarian ale można również dodac ok. 30dag pokrojonej w kostkę kiełbasy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacza 1 Napisano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja podgrzewam warzywa na patelni i do smaku dodaję tylko sól. Przepyszne! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuradomowa 0 Napisano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 O, ja też to bardzo lubię... Od czasu, do czasu kupuję takie warzywka mrożone, co to tylko hops na patelę i gotowe... Tylko ostatnio trochę się przestraszyłam, bo jak je podałam mojemu milusi, to dostał ochotę na sex... Nie wiem co tam było w tych warzywach, ale wydawało mi się, że aż takie pieprzne nie były. No ale widocznie my baby nie jesteśmy tak delikatne by to wyczuć...^^ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.