Gość yogson Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Witam Jaki polecacie ekxpres do kawy do 2500zł. Pozdrawiam Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Ja poleciłabym Saeco Incanto De Lux. Mam go od pół roku i sprawuje się świetnie a co najważniejsze parzy pyszną kawę :D. Cytuj
Gość Endrique911507 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja również poszukuję Ekspresu do kawy. Obecnie na rynku jest tego sprzętu bardzo dużo i o różnych parametrach. Jestem w tej kwestii nowicjuszem i potrzebuję pomocy w wyborze. Sądzę że za około 2000-2500zł można kupić już jakiś lepszy ekspres, tylko jaki ? Zależało by mi na tym żeby parzył różne rodzaje kawy. Proszę o jakieś konkretne przykłady lub chociaż o inforamcje na jakie parametry należy zwrócić uwagę. Ps. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi