Gość kazdan Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Małe pytanko Po upieczeni chleba w automacie skórka nie jest przyrumieniona i opadnięta o jakieś 2 cm powstaje taki dołek. Chleb smakowo jest dobry. ................................................................................ ............ ................................................................................ ............. ................................................................................ .................. ................................................................................ ........... ................................................................................ ....................... ................................................................................ ........................ ................................................................................ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Za duzo plynow.A skorke przed pieczeniem posmaruj roztrepanym jajkiem to sie ladnie zarumieni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Może ustaw maszynę na skórkę bardziej rumianą. Dołek w chlebie to tez może być za duża ilośc drożdży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.