Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Gość ntrn

W Czym Piec?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ntrn

Kupiłem formy silikonowe i jestem z nich zadowolony, piekłem w nich jak na razie tylko muffinki. Formy wykonane z jakiego materiału radzilibyście jeszcze dokupić? Tak sobie teoretyzuję, że formy silikonowe to bardziej chyba do lekkich ciast, a już do np. potraw mięsnych czy chleba to chyba coś innego byłoby bardziej odpowiednie... Obecnie zastanawiam się, czy jest sens kupować garnek rzymski... A może lepiej jakieś inne naczynie? A może w ogóle żadnego? Bo może skoro mam formy silikonowe, to mam wszystko co trzeba i one nadają się do każdej potrawy??

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×