Skocz do zawartości

W Czym Piec?


Gość ntrn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem formy silikonowe i jestem z nich zadowolony, piekłem w nich jak na razie tylko muffinki. Formy wykonane z jakiego materiału radzilibyście jeszcze dokupić? Tak sobie teoretyzuję, że formy silikonowe to bardziej chyba do lekkich ciast, a już do np. potraw mięsnych czy chleba to chyba coś innego byłoby bardziej odpowiednie... Obecnie zastanawiam się, czy jest sens kupować garnek rzymski... A może lepiej jakieś inne naczynie? A może w ogóle żadnego? Bo może skoro mam formy silikonowe, to mam wszystko co trzeba i one nadają się do każdej potrawy??

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.