Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Gość ntrn

W Czym Piec?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ntrn

Kupiłem formy silikonowe i jestem z nich zadowolony, piekłem w nich jak na razie tylko muffinki. Formy wykonane z jakiego materiału radzilibyście jeszcze dokupić? Tak sobie teoretyzuję, że formy silikonowe to bardziej chyba do lekkich ciast, a już do np. potraw mięsnych czy chleba to chyba coś innego byłoby bardziej odpowiednie... Obecnie zastanawiam się, czy jest sens kupować garnek rzymski... A może lepiej jakieś inne naczynie? A może w ogóle żadnego? Bo może skoro mam formy silikonowe, to mam wszystko co trzeba i one nadają się do każdej potrawy??

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.